Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire dél-nyugaton. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki, mivel éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával.
 
A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A Hungarospa Gyógy-fürdő területén minden családtag megtalálja a számítását, mivel fedett és nyitott gyógyvizes medencékkel, csúszdaparkkal, hullám-, mediterrán- és különböző gyermekmedencékkel tarkított a 30 hektáros terület, ahol minden szolgáltatásért üdülési csekket is elfogadnak!
 
 
 
Áprilistól szeptemberig várjuk a pihenni, gyógyulni, szórakozni vágyó kedves vendégeinket.
A kényelmes, tágas (110m2) családi házban 3 szoba, ebédlő, főzőfülke, fürdőszoba és wc található. A szobákban televízió, a konyha teljesen felszerelt. A ház 8 fő befogadására alkalmas. A vendégek kényelmét szolgálja a rendezett udvarban lévő fedett pihenő, kocsi beállás és grill.
 
A szabadidő kellemes eltöltéséhez igény szerint programokat ajánlunk. (Debrecen, Hortobágy, lovaglás, horgászás, múzeum látogatás)
A házat családok, baráti társaságok figyelmébe ajánljuk.

Kapcsolattartó: Tar Gyuláné
Elérhetőség: 06-52-362-545, 06-30-6277-969 telefonon
e-mailcím: tingyu@t-online.hu
levél cím: 4200 Hajdúszoboszló Ádám u. 64.