Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire dél-nyugaton. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki, mivel éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával.
 
A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A Hungarospa Gyógy-fürdő területén minden családtag megtalálja a számítását, mivel fedett és nyitott gyógyvizes medencékkel, csúszdaparkkal, hullám-, mediterrán- és különböző gyermekmedencékkel tarkított a 30 hektáros terület, ahol minden szolgáltatásért üdülési csekket is elfogadnak!
 
 
Hajdúszoboszló üdülőövezetének legszebb negyedében, a fürdőtől csupán 500 méterre a szállodasor folytatásaként, a Hotel Békétől 200 méterre található a panziónk.

Egész évben várjuk kedves vendégeinket,
a kertben zárt parkolási lehetőséget biztosítunk, illetve grillező-, bográcshelyet.
 
Férőhelyeink (30-45 főig):
2 db 4 személyes apartman,
4 db franciaágyas szoba, 4 db kétágyas szoba.
A szobák pótágyazhatóak, mindegyikhez tartozik fürdőszoba, wc, hűtő, TV.
A földszinti apartmanok mindegyikében található konyha. A felső szinteken a szobákhoz pedig 1-1 konyha, óriási társalgó. A felső apartmanokhoz pedig erkély is tartozik.
 
 
Áraink:

2500 - 6000 Ft/fő/éj
Ünnepnapok főszezoni áron értendők.
Elő- és utószezonban kedvezmények,
c soportoknak további kedvezmények.
Mindhárom SZÉP kártyát elfogadjuk!
 
Kapcsolattartó: Bodnár Antalné Icuka

Telefon: (52)-362-709, (30)-517-7459

E-mail cím: csillapanzio@t-online.hu

Internet: www.hazaiszallas.hu/csillapanzio

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Bánomkerti u. 21.